Toitlustusteenistus

Toitlustusteenistuse peamine roll on korraldada Regionaalhaiglas ravitoitlustamist, et aidata kaasa patsientide paranemisele. Ravitoitlustamisel lähtub haigla nii riiklikult kehtestatud tervisekaitsenõuetest toitlustamisel tervishoiu- ja hoolekandeasutuses kui ka haiglasisesest ravitoitlustamise juhendist. Toitlustusteenistuse tegemisi suunavad toitlustusjuht Anu Vähi ja toitlustuse peakokk Olga Pavlova. Regionaalhaiglas toitlustatakse 800–1000 patsienti päevas. Toit valmib Mustamäe korpuse uues kaasaegses köögis vahetult enne iga söögikorda ning baastoidu kõrval valmib professionaalsete dieetõdede valvsa silma all veel kuni kolmkümmend ravidieeti. Ravidieedi määrab patsiendile raviarst.

Pakume lõunasöögi valikmenüüd baasdieedi patsientidele, kellel on minimaalsed piirangud toiduainete ja toidu valmistusviisi suhtes. Meil saab patsient valida supipäeval lihasupi või kergema kana-, kala- või köögiviljasupi vahel, praepäeval on valikus lihatoit või kala- või linnulihatoit. Haiged on siin välja toonud, et lisaks võimalusele menüüd valida pakub toidueelistuse küsimine meeldiva võimaluse teenindaja-hooldajaga täiendavalt suhelda.
Külastajate ja personali toitlustamiseks on Mustamäe korpuses aatriumi kohvik, kus teenindab Reval Café. Täiendust pakub ka väike toidupood. 

Anu Vähi

Anu Vähi

toitlustusjuht

617 1295