Ülisuur
Suur
Keskmine (tavaline)

Toitlustusteenistus

Toitlustusteenistuse peamine roll on korraldada Regionaalhaiglas ravitoitlustamist, et aidata kaasa patsientide paranemisele. Ravitoitlustamisel lähtub haigla nii riiklikult kehtestatud tervisekaitsenõuetest toitlustamisel tervishoiu- ja hoolekandeasutuses kui ka haiglasisesest ravitoitlustamise juhendist. Toitlustusteenistuse tegemisi suunavad toitlustusjuht Anu Vähi ja toitlustuse peaspetsialist Mariina Vanamõis. Regionaalhaiglas toitlustatakse 800–1000 patsienti päevas. Toit valmib Mustamäe korpuse köögis vahetult enne iga söögikorda ning baastoidu kõrval valmib professionaalsete dieetõdede valvsa silma all veel kuni kolmkümmend ravidieeti. Ravidieedi määrab patsiendile raviarst. Lisaks on Kose korpuse patsientide toitlustamiseks oma väike köök Kosel, mida juhib peakokk Ingrid Kiviselg.

 Valikmenüü patsientidele

Uuenduse ja arendusena pakume lõunasöögi valikmenüüd baasdieedi patsientidele, kellel on minimaalsed piirangud toiduainete ja valmistusviisi suhtes. Nüüd saab patsient valida supipäeval lihasupi või kergema kana-, kala- või köögiviljasupi vahel, praepäeval on valikus lihatoit või kala- või linnulihatoit. Haiged on siin välja toonud, et lisaks võimalusele menüüd valida pakub toidueelistuse küsimine meeldiva võimaluse teenindaja-hooldajaga täiendavalt suhelda.
Külastajate ja personali toitlustamiseks on Mustamäe korpuses aatriumi kohvik, kus teenindab Reval Café − seega valikuvõimalusi on. Täiendust pakub ka väike toidupood. 

Anu Vähi

Anu Vähi

toitlustusjuht

617 1295

Mariina Vanamõis

toitlustuse peaspetsialist, dieediõde

617 2330