enn_joesteMUpilt.jpg

Regionaalhaigla arstid said Punase Risti teenetemärgi

19.02.2017

Iseseisvuspäeva eel said presidendilt Punase Risti teenetemärgi kõrgelt hinnatud Regionaalhaigla arstid ortopeed dr Ants Kass ja patoloog dr Enn Jõeste. 

Patoloog dr Enn Jõeste, Regionaalhaigla Grand Man 2005, töötab Regionaalhaiglas alates 1980 aastast. "See oli minu jaoks väga meeldiv üllatus. See tunnustus tuleb õigel ajal, sest just hiljuti tähistasin 50 aastat tegevpatoloogia, alates haigla ehitamisest olen igapäevaselt viibinud samas majas ja toas," ütles dr Jõeste. "Teenetemärk on nagu tõestus, et midagi kasulikku on teiste inimeste jaoks aastatega tehtud ja on veel tegemisel."
Jõeste sõnul on mikroskoop senini tema "parim sõber" oma kaunite värvipiltidega. "Peale mikroskoobiga töötamise meeldib mulle väga noori kolleege koolitada," lisas dr Jõeste.
Ka dr Ants Kass on pikaaegne Regionaalhaigla arst ja kuni eelmise aastani ortopeediakeskuse juhataja, tööl alates 1980 aastast. 2015 aastal pälvis haigla auväärseima tunnustuse - Grand Man tiitli. "Mul ei ole veel kunagi olnud niisugust päeva, et ma ei tahaks tööle tulla," ütles dr Kass intervjuus peale Grand Man tiitli pälvimist.